ΝΕΟ
Presto Σπρέι Γυαλιστικό Ελαστικών 600ml

Presto Σπρέι Γυαλιστικό Ελαστικών 600ml

383458

Ετοιμοπαράδοτο

Ψεκάστε για να αναζωογονήσετε το χρώμα των ελαστικών αυτοκινήτου. Δίνει στα ελαστικά σας μια καλά συντηρημένη και νέα εμφάνιση. Προστατεύει τα ελαστικά από την πρόωρη γήρανση και από τις καιρικές επιδράσεις.Σχηματίζει ένα υδατοαπωθητικό φινίρισμα.

9,50 € με Φ.Π.Α

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ:. Ανακινήστε πριν τη χρήση. Η επιφάνεια του ελαστικού πρέπει να είναι καθαρή και στεγνή. Αποφύγετε την επαφή με τα φρένα.Ψεκάστε Presto Γυαλιστικό ελαστικών σε ένα λεπτό, όμοιο στρώμα στα πλαϊνά του ελαστικού. Δεν είναι κατάλληλο για δίκυκλα.

  

Κίνδυνος: Περιέχει νάφθα (πετρελαίου), ελαφριά κατεργασμένη με υδρογόνοHydrocarbons, C7-C9, n-alkanes, isoalkanes, cyclics. Εξαιρετικά εύφλεκτο αερόλυμα. Δοχείο υπό πίεση. Κατά τη θέρμανση μπορεί να διαρραγεί. Προκαλεί ερεθισμό του δέρματος. Μπορεί να προκαλέσει υπνηλία ή ζάλη. Τοξικό για τους υδρόβιους οργανισμούς, με μακροχρόνιες επιπτώσεις. Εάν ζητήσετε ιατρική συμβουλή, να έχετε μαζί σας τον περιέκτη του προϊόντος ή την ετικέτα. Μακριά από παιδιά. Μακριά από θερμότητα, θερμές επιφάνειες, σπινθήρες, γυμνή φλόγα και άλλες πηγές ανάφλεξης. Μην καπνίζετε. Μην ψεκάζετε κοντά σε γυμνή φλόγα ή άλλη πηγή ανάφλεξης. Να μην τρυπηθεί ή καεί ακόμη και μετά τη χρήση. Μην αναπνέετε εκνεφώματα. Να προστατεύεται από τις ηλιακές ακτίνες. Να μην εκτίθεται σε θερμοκρασίες που υπερβαίνουν τους 50 °C. Απορρίψτε τα περιεχόμενα / δοχείο σύμφωνα με τους τοπικούς κανονισμούς.